Radio Hit FM

From the blog

110 percheziții și 54 de mandate de aducere în cadrul operațiunii JUPITER, coordonată de IGPR și Parchetul Înaltei Curți

Polițiștii, sub coordonarea procurorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție, desfășoară luni, 110 percheziții domiciliare și pun în aplicare 54 de mandate de aducere, în cadrul unor acțiuni operative menite să tragă la răspundere persoanele implicate în infracțiuni și să protejeze comunitatea de activități ilegale.

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PICCJ) continuă operațiunea JUPITER, axată pe combaterea infracțiunilor economico-financiare și judiciare. Anchetele vizează fapte precum evaziunea fiscală, contrafacerea, contrabanda, înșelăciunea, delapidarea, abuzul în serviciu, falsul intelectual și uzul de fals, conform unui comunicat IGPR transmis luni.

Acțiunile urmăresc documentarea activităților infracționale, recuperarea prejudiciilor și confiscarea bunurilor obținute ilegal. Persoanele identificate vor fi conduse la audieri pentru stabilirea măsurilor legale.

Aceste activități fac parte din strategia Poliției Române de combatere a infracționalității.

The post 110 percheziții și 54 de mandate de aducere în cadrul operațiunii JUPITER, coordonată de IGPR și Parchetul Înaltei Curți appeared first on albapesurse.