Radio Hit FM

From the blog

1 August – Ziua Naţională Salvamont România: Sărbătorim Salvatorii Montani!

Astăzi, 1 august, celebrăm eroismul celor care, zi de zi, salvează vieţi și schimbă destine pe cărările montane din județul nostru – salvatorii montani de la Serviciul Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov! În această zi specială, le mulțumim din suflet pentru dăruirea, curajul și profesionalismul de care dau dovadă în misiunile lor periculoase.

Serviciul Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov, aflat sub tutela Consiliului Județean Brașov, este format din oameni devotați, care își riscă viața 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru a salva vieți. Ei intervin cu promptitudine, indiferent de condițiile meteo, pentru a ajuta pe cei care, din cauza unui moment de neatenție sau a unei decizii greșite, ajung în situații critice pe munte.

👉 Astăzi, de la ora 16:00, vă invităm să-i cunoașteți personal pe acești eroi ai munților, în fața sediului Consiliului Județean Brașov. Aici, veți avea ocazia să aflați detalii despre echipamentele moderne folosite în acțiuni, inclusiv autospeciale pentru teren accidentat, ATV-uri, centrul de comandă mobil, și drone cu termoviziune. Alăturați-vă nouă pentru a celebra Ziua Națională Salvamont România și pentru a le arăta aprecierea noastră sinceră acestor salvatori de vieți!

The post 1 August – Ziua Naţională Salvamont România: Sărbătorim Salvatorii Montani! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.