Radio Hit FM

From the blog

𝐀𝐮 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐮𝐭 𝐂𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐕𝐨𝐥𝐮𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞 ș𝐢 𝐏𝐫𝐢𝐯𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆

Concursurile Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență au început pe stadionul din localitatea Întorsura Buzăului. Evenimentul, care se desfășoară în perioada 10-12 iulie, reunește echipe din județele Sibiu, Mureș, Brașov, Bistrița, Alba, Harghita și Covasna, care se întrec în probe menite să testeze abilitățile fizice și profesionale ale participanților.

În prima zi a competiției, s-au desfășurat două din cele trei probe planificate: „Ștafeta 4x100m” și „Pista de îndemânare și viteză”. Aceste probe solicită concurenților agilitate, coordonare și viteză, calități esențiale în intervențiile de urgență.

Azi, concurenții se vor întrece în proba „Dispozitivul de intervenție”, care va testa capacitatea lor de a monta și opera echipamente de salvare într-un timp cât mai scurt. Competiția este strânsă, echipele din toate județele participante demonstrând un nivel ridicat de pregătire și determinare.

Competiția continuă până pe 12 iulie, iar câștigătorii vor fi premiați într-o ceremonie specială.

The post 𝐀𝐮 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐮𝐭 𝐂𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐕𝐨𝐥𝐮𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞 ș𝐢 𝐏𝐫𝐢𝐯𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.