Radio Hit FM

Radio Alba Regional HIT FM

  • Asculta Live

    1
  • Live Video ALBA

    2

Radio Hit FM Alba: Radioul Regional cu Cea Mai Mare Acoperire și Audiență în Județul Alba”

Radio Hit FM Alba s-a impus rapid ca fiind radioul cu cea mai mare rază de acoperire din întregul județ, cu o prezență puternică în peste 70% din teritoriu. Cu frecvența de emisie 88,6 FM, stația acoperă localități precum Alba Iulia, Sebeș, Cugir, Teiuș, Blaj și comunele învecinate, oferindu-le ascultătorilor o experiență radio captivantă și informativă.

În plus, Radio Hit FM se remarcă și în zona Munților Apuseni, având o frecvență dedicată, 94,3 FM, care ajunge în localități precum Abrud și Câmpeni.

Agenția Națională de Presă AGERPRES a scris Radio Hit FM Alba ca este drept un pionier în domeniul radioului în județul Alba, declarându-l lider de audiență conform Grupului Independent de Audiență Radio.

Reputația sa este întărită de numărul mare de mesaje primite într-un timp scurt. În doar 3 ore de emisie, Radio Hit FM Alba a înregistrat peste 500 de mesaje, ceea ce, conform statisticilor, poate echivala cu o audiență de peste 50.000 de ascultători, având în vedere o rată de conversie minimă de 1%.

Cu programe variate, inclusiv emisiuni de dedicatii, dezbateri politice, matinal și emisiuni tematice, Radio Hit FM se impune ca lider de audiență în județul Alba, consolidându-și poziția ca principalul furnizor de conținut radiofonic regional.