Radio Hit FM

From the blog

Rețea de distribuție apă potabilă și branșamente pentru satul Laz, comuna Săsciori

„Rețea distribuție apă potabilă și branșamente, sat Laz, comuna Săsciori, jud. Alba La sediul Operatorului regional din Alba Iulia, în 26.07.2024, APA CTTA SA ALBA a semnat cu URBAN CONSTRUCT TRANSILVANIA SRL, contractul de lucrări „Rețea distribuție apă potabilă și branșamente, sat Laz, comuna Săsciori, jud. Alba”. Directorul general al…..

26 iulie: Deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris

În această seară are loc ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris: parada de pe Sena va porni de la Podul Austerlitz, va trece pe lângă Notre-Dame și Louvre, finalul fiind la Turnul Eiffel, unde va fi adus focul olimpic. Acesta este momentul în care Jocurile Olimpice de…..

Surprize pentru copiii din comuna Ciugud

Agitație mare în curtea Grădiniței cu Program Prelungit Ciugud. În vacanța aceasta le pregătim o surpriză copilașilor noștri. Astfel, lucrăm cu spor la amenajarea unui nou loc de joacă cu suprafață de protecție și echipamente atractive, moderne și colorate. Vă reamintim că Grădinița cu Program Prelungit Ciugud este o investiție…..

Restricții circulație pe Autostrada A1 între Sibiu și Deva

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că vineri, 26 iulie, până la ora 15.00, pe Autostrada A1, sensul dinspre Sibiu către Deva, între kilometrii 247+700 metri – 244+800 metri, circulația este închisă pe a doua bandă pentru a permite efectuarea lucrărilor de înlocuire a parapetului median. (foto…..

Votul românilor din străinătate la alegerile parlamentare și la prezidențiale

La alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor și pentru Preşedintele României din anul 2024, alegătorii români, cu domiciliul sau reședința în străinătate , pot vota prin corespondenţă sau la secţia de votare, în condiţiile legii, anunță Autoritatea Electorală Permanentă. Dacă sunteți alegător român cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate și…..

Drept la replică: Un nou ostaș în slujba minciunilor liberale: traseistul Horațiu Florea!

Fostul nostru coleg, Horațiu Florea, a schimbat doar partidele, fără să-și îmbunătățească deloc cunoștințele. Ori este rău intenționat și mânat de colegii PNL-iști să spună prostii. Altfel nu se explică cum, antreprenor fiind, nu știe că inclusiv reprezentanții Bosch au declarat că în lipsa sprijinului din partea Guvernului, pe atunci…..