Radio Hit FM

From the blog

Festivalul „Lucian Blaga”: Poetul Mircea Dinescu își lansează la Sebeș volumul „E-obositor să nu iubești pe nimeni”

Duminică, 19 mai 2024, vă invităm la o întâlnire cu poetul Mircea Dinescu, începând cu ora 19.00, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș, ocazie cu care va fi lansat volumul „E-obositor să nu iubești pe nimeni”. Evenimentul face parte din programul celei de-a XLIV-a ediții a Festivalului Internațional…..

19 mai: Ziua Internațională a Medicului de Familie

Sărbătorită la 19 mai, Ziua Internațională a Medicului de Familie a fost declarată pentru prima dată de către Organizația Mondială a Medicilor de Familie (WONCA) în anul 2010. Semnificaţia acestei zile este de a-i celebra pe cei care se îngrijesc de sănătatea noastră şi pentru a sublinia rolul și contribuția…..

Social-democrații din Sebeș la monumentul lui Blaga

„Să nu te cerți cu oamenii mai mult decât cu tine însuți.” Sunt cuvintele lui Lucian Blaga și, odată cu trecerea anilor, le-am înțeles și mă ghidez după acest sfat în fiecare zi. Mulți cred că politica trebuie să fie o ceartă, eu cred că trebuie să fie dezbatere, diplomație,…..

O importantă delegație germană a vizitat proiecte coordonate de ADR Centru în județele Alba și Sibiu

Parteneriatul dintre Regiunea Centru și Landul Brandenburg intră în al treilea deceniu de funcționare: O importantă delegație germană a vizitat proiecte coordonate de ADR Centru în județele Alba și Sibiu Începând cu anul 2023, cooperarea dintre Landul Brandenburg din Germania și Regiunea Centru a intrat în cel de-al treilea deceniu…..

17 mai: Cenaclul Art la Alba Iulia

O nouă invitație din partea poetului Marcel Vișa la Cenaclul Art de la Alba Iulia: Ne vedem vineri, 17 mai, începând cu ora 17:00, pe terasa cafenelei Art, la o nouă ediție a Cenaclului Art Vom avea o ediție specială în care moderatorul întâlnirii, Marcel Vișa va purta un dialog…..

Forfotă în Piața Astra: Lucrări de reabilitare și nemulțumiri

Piața Astra este în plin proces de reabilitare, iar nu doar cumpărătorii aglomerează zona, ci și muncitorii. Aceștia intervin pentru a reabilita spațiile acoperite de vânzare și pentru a asfalta aleile din jurul Complexului Mare. Pentru execuția lucrărilor de vopsire a structurilor metalice, piața se închide pe tronsoane, ceea ce…..

Primăria amenajează 300 de locuri de parcare noi în cartierele Astra, Florilor și în zona Mircea cel Bătrân – Emil Racoviță

Primăria Brașov continuă implementarea de soluții de circulație în interiorul cartierelor pentru a asigura un trafic în condiții de siguranță, dar și pentru a facilita posibilitatea brașovenilor de a-și parca autoturismele în apropierea locuințelor. Astfel, Comisia de Circulație întrunită ieri a aprobat o serie de propuneri ale Municipalității privind crearea…..